Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКожевнікова, Маргарита Ігорівна-
dc.contributor.authorВерещак, Євген-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorХарченко, Євген Іванович-
dc.contributor.authorЄремеєва, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2014-07-14T10:06:05Z-
dc.date.available2014-07-14T10:06:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРежими крупоутворення драних систем / Маргарита Кожевнікова, Євген Верещак, Андрій Шаран та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 270-271.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16109-
dc.description.abstractДраний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Lath process is critical to the entire process of grinding grain into flour. Number intermediates receiving this stage, the decisive influence not only on the yield and quality of the meal, but the course of the entire process.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectдрані системиuk_UA
dc.subjectпомел зернаuk_UA
dc.subjectутворення крупuk_UA
dc.subjectformation of cerealsuk_UA
dc.subjectgrinding grainuk_UA
dc.subjectragged systemuk_UA
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleРежими крупоутворення драних системuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.