Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведена можливість отримання різнотипних виноматеріалів в умовах різних регіонів України. Доказана возможность получения разнотипных виноматериалов в условиях различных регионов Украины.

Опис

Ключові слова

рожеві столові вина, виноматеріали, українські регіони виробництва, pink table wines, wine materials, Ukrainian production regions, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Тенетка, А. Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин / Аліна Тенетка, Марія Скорченко, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 326-327.