Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Доведена можливість отримання різнотипних виноматеріалів в умовах різних регіонів України. Доказана возможность получения разнотипных виноматериалов в условиях различных регионов Украины.
Опис
Ключові слова
рожеві столові вина, виноматеріали, українські регіони виробництва, pink table wines, wine materials, Ukrainian production regions, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Тенетка, А. Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин / Аліна Тенетка, Марія Скорченко, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 326-327.