Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16152
Назва: Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola"
Автори: Дорошенко, Тетяна Василівна
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Ключові слова: "Coca-Cola"
безалкоголы напої
підготовка води
preparation of water
preparation of water
soft drink
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
bezalkoholы Beverage
кафедра фізики
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Дорошенко, Т. Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola" / Тетяна Дорошенко, Світлана Літвинчук, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 348-349.
Короткий огляд (реферат): "Coca-Cola" - найбільш упізнавана торгова марка світу, яка продається більше, ніж у 200 країнах світу. Напій має неповторний унікальний смак. Всі достеменно знають про секретну рецептуру цього фірмового напою. Точна формула натуральних спецій є комерційною таємницею. Завдяки традиційному смаку, Coca-Cola є найпопулярнішим брендом у світі. "Coca-Cola" - the most recognized brand name in the world, which sells more than 200 countries worldwide. The drink has a unique flavor unique. All they know for sure about the secret recipe of branded beverage. The exact formula of natural spice trade secret. With its traditional flavor, Coca-Cola is the most popular brand in the world.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16152
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.