Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16154
Title: Порівняльна характеристика якісних показників рожевих столових виноматеріалів в залежності від зони вирощування винограду
Authors: Пшенична, Анастасія Олексіївна
Гречко, Ніна Яківна
Keywords: зони вирощування винограду
якість
рожеві столові виноматеріали
pink table wine materials
grape growing area
quality
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Citation: Пшенична, А. Порівняльна характеристика якісних показників рожевих столових виноматеріалів в залежності від зони вирощування винограду / Анастасія Пшенична, Ніна Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 351-353.
Abstract: Результати порівняння якісних показників рожевих столових виноматеріалів в залежності від зони вирощування винограду є цінними при виборі місцевості вирощування винограду для отримання високоякісних рожевих вин. Compare quality indicators rose table wine according to the grape growing areas are valuable when choosing a location for growing grapes to produce high quality pink wine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16154
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
203.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.