Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В результаті проведених досліджень встановлено оптимальні параметри зброджування сусла на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку в технології безалкогольних ферментованих напоїв: концентрація дріжджів - 4,5 млн/см3, зброджування напою при температурі 12 °С - 3 доби, доброджування при температурі 1-2 °С - 2 доби.

Опис

Ключові слова

сік цукрового сорго, яблучний сік, ферментовані безалкогольні напої, яблочный сок, сок сахарного сорго, ферментированные безалкогольные напитки, juice of sugar sorghum, cider, fermented soft drink, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Анна Зінов'єва, Дар'я Карпутіна, Байрам Курбанов та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 355-356.