DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16165

Название: Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв
Другие названия: Improvement of water treatment systems for the production of fermented honey beverages
Авторы: Чуприна, Наталія Олександрівна
Прибильський, Віталій Леонідович
Нижник, Олександр Володимирович
Ковальчук, Володимир Петрович
Олійник, Світлана Іванівна
Nyzhnyk, Alexander
Chuprina, Natalia
Oliynyk, Svitlana
Prybylskyy, Vitaly
Kovalchuk, Vladimir
Ключевые слова: ферментовані напої
напої на основі меду
водопідготовка
ферментированные напитки
водоподготовка
напитки на основе меда
fermented beverages
beverages with honey
water treatment
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв / Наталя Чуприна, Олександр Нижник, Володимир Ковальчук та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 365-366.
Краткий осмотр (реферат): Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. Одно из направлений социально-экономического развития Украины-увеличение производства полноценных качественных пищевых продук тов, внедрение и усовершенствование эффективных технологий. Перспективными продуктами медико-биологического направления является ферментированные напитки (напитки брожения) на основе меда. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16165
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
211.pdf1,38 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback