Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16167
Title: Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива
Authors: Роздобудько, Борис Валерійович
Кисіль, Тетяна Сергіївна
Кійко, Олександра Олександрівна
Хіврич, Борис Іванович
Keywords: солод гороху
пиво
зерно гороху
зерно гороха
beer
peas
malt peas
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Citation: Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива / Борис Роздобудько, Тетяна Кисіль, Олександра Кійко, Борис Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 368-369.
Abstract: Використання зерна гороху або солоду з нього у складі затираємих зернопродуктів в оптимальній кількості інтенсифікує процеси зброджування сусла і може покращити необхідні органолептичні показники якості пива. Using a pea or grain malting him as part zatyrayemyh grain products in optimal quantities intensifies fermentation process and can improve the organoleptic qualities needed beer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16167
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
213.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.