Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м'ясних туш

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В м'ясному виробництві застосовують важку фізичну працю. Фізичні зусилля, що витрачаються людиною в її трудовій діяльності, оцінюються за енергетичними витратами (кДж/год, ккал/год). їх величина залежить від інтенсивності навантаження.

Опис

Ключові слова

транспортування, м'ясні туші, транспортировки, мясные туши, carriage, meat carcasses, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Іванова, М. Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м'ясних туш / Манєфа Іванова, Віктор Гуць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 432-434.