Використання васабі в технології закусочного масла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою дослідження було розробити технологію закусочного масла з рослинним наповнювачем, а саме з васабі. The aim of the study was to develop technology diner filled with vegetable oil, such as with wasabi.

Опис

Ключові слова

закусочне масло, жирність, васабі, eateries oil, greasiness, wasabi

Бібліографічний опис

Турчин, І. Використання васабі в технології закусочного масла / Ірина Турчин, Наталя Сливка, Ольга Михайлицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 495-496.