Використання васабі в технології закусочного масла
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою дослідження було розробити технологію закусочного масла з рослинним наповнювачем, а саме з васабі.
The aim of the study was to develop technology diner filled with vegetable oil, such as with wasabi.
Опис
Ключові слова
закусочне масло, жирність, васабі, eateries oil, greasiness, wasabi
Бібліографічний опис
Турчин, І. Використання васабі в технології закусочного масла / Ірина Турчин, Наталя Сливка, Ольга Михайлицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 495-496.