Фактори, що впливають на ефективність екстрагування білків із соняшникового шроту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одержані дані свідчать про збільшення ефективності процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичного ферменту. The obtained data show an increase in efficiency of the extraction of proteins from sunflower meal in the presence of a proteolytic enzyme.

Опис

Ключові слова

екстрагування, соняшниковий шрот, білки, extraction, sunflower meal, proteins, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Черства, А. Фактори, що впливають на ефективність екстрагування білків із соняшникового шроту / А. Черства, Т. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 548-549.