Біологічне очищення стічних вод плодоовочевих консервних підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досягнуті показники свідчать про ефективність застосування аеробної ферментації для очищення стічних вод плодоовочевої консервної промисловості, а також про можливість скиду води у систему міської каналізаційної мережі після очищення. Goal indicators show effectiveness of aerobic fermentation for sewage fruit and vegetable canning industry, as well as the opportunity to discharge water in urban sewage network system after cleaning.

Опис

Ключові слова

плодоовочеві консервні підприємства, азотовмісні сполуки, біологічне очищення стічних вод, biological waste water treatment, vegetable canning company, nitrogen-containing compounds, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Номерчук, Н. Біологічне очищення стічних вод плодоовочевих консервних підприємств / Надія Номерчук, Наталія Бублієнко, Олена Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 569-571.