Розроблення рецептури зернового хліба, до складу якого входить неподрібнене зерно
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі досліджувалася можливість виробництва зернового хліба, до складу якого входить 10-60 % цілого зерна пшениці. Вказано на високі оздоровчі властивості розробленої продукції.
We investigated the possibility of producing corn bread, which includes 10-60 % whole wheat. Are on high wellness properties of developed products.
Опис
Ключові слова
хліб, зерно, пшениця, полісахариди, якість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread, grain, wheat, polysaccharides, quality
Бібліографічний опис
Чабала, О. В. Розроблення рецептури зернового хліба, до складу якого входить неподрібнене зерно / О. В. Чабала, В. М. Махинько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 251.