Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16280
Title: Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels
Authors: Pasichny, Vasiliy
Yastreba, Yulia
Bilotserkivets, M.
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Білоцерківець, М.
Keywords: кальцій
альгінат натрію
поліпшення якості
улучшение качества
кальций
альгинат натрия
quality improvement
calcium
sodium alginate
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Pasichnyi, V. Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels / V. Pasichnyi, Yu. Yastreba, M. Bilotserkivets // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33
Abstract: Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16280
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf83.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.