Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16285
Title: Підвищення енергетичної, екологічної та економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології
Authors: Василенко, Тетяна Петрівна
Василенко, Сергій Михайлович
Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: цукрова промисловість
енергоекономічна ефективність
екологія
найкращі доступні технології
енергоефективне проектування
sugar industry
energyeconomic efficiency
ecology
best available technologies
energyeffective design
кафедра економіки праці та менеджменту
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Підвищення енергетичної, екологічної і економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технологій / Т. П. Василенко, С. М. Василенко, Ж. К. Сіднєва, В. В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ. – 2014.– Том 20, № 2. – С.4 3-54.
Abstract: Важливим напрямом підвищення енергетичної та економічної ефективності цукрового виробництва з одночасним зменшенням його техногенного впливу на довкілля може стати застосування інноваційних найкращих доступних технологій. Під час реконструкції цукрових заводів основним методом енергоекономічного менеджменту є принцип найкращих доступних технологій енергоефективного проектування.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16285
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14 07 Vasylenko NP NUFT.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.