Використання білків рослинного походження в м'ясній промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Потреба суспільства у збільшенні обсягів продовольства та нові економічні умови ставлять перед харчовою промисловістю питання, пов'язані з комплексною переробкою сировини, удосконаленням техніки та розробкою прогресивної технології, освоєнням нетрадиційних видів сировини, випуском нових видів харчових продуктів. The need for society to increase the volume of food and new economic conditions pose food industry issues related to complex processing of raw materials, improvement of technology and the development of advanced technology, the development of unconventional raw materials, production of new food products.

Опис

Ключові слова

удосконалення техніки, рослинні білки, комплексна переробка сировини, improvement of equipment, plant proteins, complex processing of raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Мозоль, Ю. В. Використання білків рослинного походження в м'ясній промисловості / Ю. В. Мозоль, І. М. Старшинський, І. О. Степаненко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 54-55