Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалицька, Лілія Юріївна-
dc.contributor.authorХижняк, Ольга Олександрівна-
dc.date.accessioned2014-08-14T08:49:39Z-
dc.date.available2014-08-14T08:49:39Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГалицька, Л. Ю. Нетрадиційна олієвмісна сировина в Україні / Л. Ю. Галицька, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 144-146uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357-
dc.description.abstractСучасні тенденції формування здорового раціону харчування диктують необхідність створення нових продуктів з підвищеною біологічною і фізіологічною цінністю, з цією метою доцільно використовувати природну олійну сировину, що містить збалансований комплекс жирних кислот, білків і біологічно активних ліпідів, у тому числі каротиноїдів і токоферолів, а також мінеральних елементів. Modern trends in the development of a healthy diet requires a new product with high biological and physiological value, for this purpose it is advisable to use natural oilseeds containing a balanced set of fatty acids, proteins and bioactive lipids, including carotenoids and tocopherols, and minerals elements.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectoiluk_UA
dc.subjectfatty acidsuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.titleНетрадиційна олієвмісна сировина в Україніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
100.pdf99.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.