Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16397
Title: Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
Other Titles: Production of butter enriched vegetable cellulose
Authors: Хижняк, Ольга Олександрівна
Філенко, Альона
Khyzhnyak, Olga
Filenko, Alena
Keywords: збагачення рослинною клітковиною
молочна промисловість
вершкове масло
обогащения растительной клетчаткой
молочная промышленность
сливочное масло
enrichment plant fiber
dairy
butter
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Філенко, А. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / А. В. Філенко, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 157-158.
Abstract: Вершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій.Сливочное масло является одним из наиболее употребляемых среди молочных продуктов. За сутки здоровый человек должен употреблять минимум 10 грамм, но не более 30 грамм. В состав сливочного масла входят жирные кислоты, углеводы, витамины группы В, А, Е, D, РР, белки, кальций, железо, фосфор, калий, медь, цинк, марганец, магний, натрий.Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16397
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109.pdf99.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.