Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16456
Title: Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у сирах з білою плісенню
Other Titles: Effect of partial replacement of sodium chloride to potassium chloride in cheese with white plisennyu
Authors: Чуманська, Г. С.
Жукова, Ярослава Фрідріхівна
Король, Цвітана Олександрівна
Малова, В. В.
Chumanska, G.
Zhukova, Yaroslava
Korol, Tsvitana
Malova, V.
Keywords: культури плісені
суміші солей
модельні сири
культуры плесени
смеси солей
модельные сыры
mold cultures
mixtures of salts
model cheeses
Issue Date: 2014
Citation: Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у сирах з білою плісенню / Г. С. Чуманська, Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 104-105.
Abstract: Метою даної роботи було дослідження впливу часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у сирах з білою плісенню.Целью данной работы было исследование влияния частичной замены хлорида натрия на хлорид калия в сырах с белой плесенью.The aim of this work was to study the influence of partial replacement of sodium chloride to potassium chloride in cheese with white plisennyu.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16456
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72.pdf120.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.