Забруднення сирів спороутворювальними бактеріями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані дані свідчать, що спори бактерій родів Bacillus та Clostridium є важливою групою контамінантів натуральних сирів. Не зважаючи на те, що рівень спорового забруднення вітчизняних сирів значно нижчий зазначених у літературі критичних значень і не представляє небезпеки для здоров'я людини, питання підвищення якості сирів залишається актуальним.

Опис

Ключові слова

забруднення, бактерії, сири, бактерии, pollution, bacteria, cheeses

Бібліографічний опис

Нікітчук, І. Забруднення сирів спороутворювальними бактеріями / Ірина Нікітчук, Мирослава Шугай, Наталія Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 633-634.