Біологічно-активні фрагменти білків молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати підтверджують, що в перші 7-10 днів лактації молоко корови багате на казеїни та сироваткові білки, які так необхідні людині для підвищення імунітету та для здорового та раціонального харчування. The results show that in the first 7-10 days of lactation cows milk is rich in casein and whey proteins which are essential to enhance human immunity and a healthy and balanced diet.

Опис

Ключові слова

молочні білки, молоко, біологічно-активні фрагменти, biologically active fragments, milk, milk proteins

Бібліографічний опис

Пекло, Г. Біологічно-активні фрагменти білків молока / Ганна Пекло // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 646-647.