Біологічно-активні фрагменти білків молока
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Отримані результати підтверджують, що в перші 7-10 днів лактації молоко корови багате на казеїни та сироваткові білки, які так необхідні людині для підвищення імунітету та для здорового та раціонального харчування. The results show that in the first 7-10 days of lactation cows milk is rich in casein and whey proteins which are essential to enhance human immunity and a healthy and balanced diet.
Опис
Ключові слова
молочні білки, молоко, біологічно-активні фрагменти, biologically active fragments, milk, milk proteins
Бібліографічний опис
Пекло, Г. Біологічно-активні фрагменти білків молока / Ганна Пекло // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 646-647.