Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16545
Title: Analysis of the legislation of food products labeling
Other Titles: Аналіз законодавства маркування харчових продуктів
Authors: Lukianenko, Bogdan
Gubenia, Oleksii
Stefanov, S.
Pashkova, Catherine
Губеня, Олексій Олександрович
Стефанов, С. В.
Пашкова, Катерина
Лук'яненко, Богдан
Keywords: харчові продукти
законодавство
маркування
пищевые продукты
законодательство
маркировка
food products
legislation
labeling
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Analysis of the legislation of food products labeling / Bogdan Lukyanenko, Oleksii Gubenia, Katsiaryna Pashkova, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 92-93.
Abstract: Competitiveness of Ukrainian products in the world market can be raised by development of the Ukrainian legislation on marking of food products. A theme urgency especially considerable if to consider an aggravation of mutual relations between the Customs Union and the countries-neighbours. Конкурентоспроможність української продукції на світовому ринку може бути піднято розвитком українського законодавства про маркування харчових продуктів. Актуальність теми особливо значна, якщо врахувати загострення взаємин між Митним союзом і країнами-сусідами. Конкурентоспособность украинской продукции на мировом рынке может быть поднят развитием украинского законодательства о маркировке пищевых продуктов.Актуальность темы особенно значительная, если учесть обострение взаимоотношений между Таможенным союзом и странами-соседями.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16545
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf142.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.