Динаміка і особливості масообміну в процесах бродіння
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналіз інтенсивності видалення газової фази з сусла при спиртовому бродінні та вплив на даний процес зниження тиску в бродильному апараті. The analysis of the intensity of the gas phase removal of wort in fermentation and influence in the process of reducing the pressure in the fermentation unit.
Опис
Ключові слова
спиртове бродіння, бродильні апарати, масообмін, fermentation apparatus, mass transfer, fermentation, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
Бібліографічний опис
Бойко, О. Динаміка і особливості масообміну в процесах бродіння / Олексій Бойко, Володимир Криворотько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 170-172.