Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Title: Використання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукції
Authors: Мигович, Василь
Сензюк, Сергій
Бурдейний, Олег Романович
Костюк, Володимир Степанович
Keywords: харчова продукція
багатошарові плівки
комбіновані пакувальні матеріали
food products
multilayer films
composite packaging materials
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2014
Citation: Використання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукції / Василь Мигович, Сергій Сензюк, Олег Бурдейний, Володимир Костюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 174-175.
Abstract: Багатошарові плівки та комбіновані матеріали для пакування харчових продуктів з'явилися з 60-х років минулого століття, але і сьогодні темпи їх промислового використання у виробництві і впровадження нових видів постійно ростуть (стабільно близько 5% у рік). Це пояснюється високими споживчими якостями, привабливим зовнішнім виглядом, відмінними фізико-хімічними показниками, широким вибором компонентів і добавок, що надають матеріалу практично любі необхідні властивості. Multilayer films and composite materials for food packaging were 60 years of the last century, but today the pace of their industrial use in the production and introduction of new species continually growing (stable around 5% per year). This is due to high consumer qualities, attractive appearance, excellent physical and chemical parameters, a wide choice of components and additives that provide the material needed virtually odor properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
99.pdf113.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.