Дослідження адсорбційних властивостей целюлози при очищенні цукрового сиропу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Порівняння адсорбційної здатності досліджених зразків целюлози при очищенні цукрових сиропів свідчить про переваги шунгіту. Проте, для більш якісного очищення сиропів бурякоцукрового виробництва перед адсорбером можна додавати целюлозу як фільтрувальний і адсорбційний матеріал. Comparison of adsorption capacity of the samples in the purification of cellulose sugar syrups evidence of benefits Shungites. However, for better purification manufacture of beet sugar syrup to the absorber can be added as a cellulose filter and adsorption material.

Опис

Ключові слова

очищення цукрових сиропів, адсорбція, цукрове виробництво, purification of sugar syrups, adsorption, sugar production, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Пастушенко, І. М. Дослідження адсорбційних властивостей целюлози при очищенні цукрового сиропу / І. М. Пастушенко, О. С. Марценюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 241-243.