Інформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конструкції сушильних апаратів залежать від масштабів виробництва і властивостей матеріалу, сушіння в яких проводиться під атмосферним тиском або під вакуумом, при цьому матеріал може знаходитись у стані спокою, переміщатися або перемішуватися. Designs dryers depend on scale and material properties, drying which is performed under atmospheric pressure or under vacuum, and the material may be in a state of rest, move or stir.

Опис

Ключові слова

очищення харчових продуктів, сушіння, cleaning food, drying, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Інформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктів / Максим Глущенко, Максим Бовт, Володимир Овчарук, Інна Ющук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 264-265.