Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем і шоколадного (Деклараційний патент на винахід № 31858 A)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб передбачає отримання високожирних вершків, підготовку і внесення смакових наповнювачів, пастеризацію суміші, перетворення її в масло. Вводять кріопорошок цукрового буряку iз розрахунку вмісту цукру в готовому продукті 3-15%, який вводять після пастеризації і охолодження суміші до температури 20-45°С у вигляді 5-20% суспензії, підготованої шляхом внесення кріопорошка в пастеризовані та охолоджені до температури 20-45°С сколотини, або молоко, або вершки з наступним перемішуванням та витримкою при даній температурі на протязі 5-10хв.

Опис

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на винахід № 31858 A , МПК A23C 15/16 Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем і шоколадного / Рашевська Т. О., Сімахіна Г. О., Гулий І. С., Прядко М. О., Гойко І. Ю. – заявник Український державний університет харчових технологій. – № 98115929 ; заяв. 09.11.1998 ; опуб. 15.12.2000, Бюл. № 7

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в