Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Title: Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння
Authors: Роман, Тетяна Олександрівна
Мазуренко, Олександр Григорович
Keywords: грибні порошки
сушіння
гриби
mushrooms
drying
mushroom powder
кафедра електропостачання і енергоменеджменту
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Роман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.
Abstract: Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
218.pdf113.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.