DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755

Название: Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння
Другие названия: Evaporation of water from the tissue during drying mushrooms
Авторы: Роман, Тетяна Олександрівна
Мазуренко, Олександр Григорович
Roman, Tatiana
Mazurenko, Alexander
Ключевые слова: грибні порошки
сушіння
гриби
грибы
сушка
грибные порошки
mushrooms
drying
mushroom powder
кафедра електропостачання і енергоменеджменту
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Роман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.
Краткий осмотр (реферат): Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. Экспериментально подтверждено зависимость количества связанной воды в тканях плодового тела гриба «Шампиньон» от текущего значения его влажности при сушке. Experimentally confirmed the dependence of the number of bound water in the tissues of the fruiting body of the fungus "Pecherytsia" from the current value of its moisture during drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
218.pdf113,32 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback