Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Назва: Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння
Автори: Роман, Тетяна Олександрівна
Мазуренко, Олександр Григорович
Ключові слова: грибні порошки
сушіння
гриби
mushrooms
drying
mushroom powder
кафедра електропостачання і енергоменеджменту
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Роман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.
Короткий огляд (реферат): Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
218.pdf113.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.