Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоман, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorМазуренко, Олександр Григорович-
dc.date.accessioned2014-09-12T12:13:56Z-
dc.date.available2014-09-12T12:13:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРоман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16755-
dc.description.abstractЕкспериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectгрибні порошкиuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectmushroomsuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectmushroom powderuk_UA
dc.subjectкафедра електропостачання і енергоменеджменту-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.titleВипаровування води із тканини грибів в процесі сушінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
218.pdf113.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.