Автоматизоване управління солодовим відділенням на основі інтелектуальних технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновані підходи та методи вирішення поставленої задачі дозволяють підвищити ефективність проходження основних процесів солодоваріння та оперативність прийняття рішень. The approaches and methods for solving this problem allows improvement of effectiveness of basic processes solodovarinnya and efficiency of decision-making.

Опис

Ключові слова

інтелектуальні технології, солодоваріння, автоматизоване управління, intelligent technologies  , brewing malt, automatic Control

Бібліографічний опис

Бевз, О. Автоматизоване управління солодовим відділенням на основі інтелектуальних технологій / Олександр Бевз // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 419-420.