Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16867
Назва: Технологічне обладнання галузі (хлібопекарське виробництво) : курс лекцій
Автори: Теличкун, Юлія Станіславівна
Литовченко, Ігор Миколайович
Ковальов, Олександр Володимирович
Ключові слова: хліб
обладнання
машини
апарати
печі
bread
equipment
machine
apparatus
furnace
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Теличкун, Ю. С. Технологічне обладнання галузі (Хлібопекарське виробництво) [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спец. 7.05050313, 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв" ден. та заоч. форм навчання / Ю. С. Теличкун, І. М. Литовченко, О. В. Ковальов. - К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2014. – 110 с.
Короткий огляд (реферат): В курсі лекцій викладені основні види обладнання для виробництва хлібобулочних виробів. Опис обладнання розташований згідно машино-апаратурної схеми виробництва. In the lectures the basic equipment for the production of bakery products. Description of equipment located under machine-production hardware circuits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16867
Розташовується у зібраннях:Курси та конспекти лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36.24.pdf47.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.