Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorЛитовченко, Ігор Миколайович-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Володимирович-
dc.date.accessioned2014-09-19T07:51:20Z-
dc.date.available2014-09-19T07:51:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТеличкун, Ю. С. Технологічне обладнання галузі (Хлібопекарське виробництво) [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спец. 7.05050313, 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв" ден. та заоч. форм навчання / Ю. С. Теличкун, І. М. Литовченко, О. В. Ковальов. - К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2014. – 110 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16867-
dc.description.abstractВ курсі лекцій викладені основні види обладнання для виробництва хлібобулочних виробів. Опис обладнання розташований згідно машино-апаратурної схеми виробництва. In the lectures the basic equipment for the production of bakery products. Description of equipment located under machine-production hardware circuits.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectмашиниuk_UA
dc.subjectапаратиuk_UA
dc.subjectпечіuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectmachineuk_UA
dc.subjectapparatusuk_UA
dc.subjectfurnaceuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleТехнологічне обладнання галузі (хлібопекарське виробництво) : курс лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси та конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.24.pdf47.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.