Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16887
Title: Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
Other Titles: Production of rusks by extrusion
Authors: Десик, Николай Григорьевич
Теличкун, Владимир Иванович
Губеня, Алексей Александрович
Теличкун, Юлия Станиславовна
Telychkun, Volodymyr
Desyk, Mykola
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Yuliia
Keywords: экструзия
выпечка
сушка
нарезание
сухарные изделия
екструзія
випікання
сушіння
нарізання
сухарні вироби
extrusion
baking
drying
cutting
rusks
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2009
Citation: Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией / В. И. Теличкун, Ю. С. Теличкун, А. А. Губеня, Н. Г. Десик // Хранителна наука, техника и технология, Пловдив, 23-24 октомври 2009 : научни трудове, 2009. - Т. LVI, Свитък 2. – С. 295–300.
Abstract: Предложено способ производства хлебобулочных изделий, в котором процесс тесторазделки происходит в одном бродильно-ормующем агрегате (экструдере). Это позволяет интенсифицировать процесс, уменьшить его энерго и металлоемкость. Проведены исследования, создано поточно-механизированную линию для производства сухариков. Рассмотрено формирование тестовых заготовок экструзией, выпечку и сушку сухарных шпал, их нарезание.Запропоновано спосіб виробництва хлібобулочних виробів, в якому процес обробки тістових заготовок відбувається в одному бродильно-формувальному агрегаті (екструдері). Це дозволяє інтенсифікувати процес, зменшити його енерго і металоємність. Проведено дослідження, створено поточно-механізовану лінію для виробництва сухариків. Розглянуто формування тестових заготовок екструзією, випічку і сушку сухарних шпал, їх нарізання.The new method of production of rusks by extrusion and machine-apparatus chart of continuous production is offered. The method allows increasing the productivity of rusk’s production, to reduce the quantity of the equipment. The development of yeast dough by extrusion, the baking, drying and slicing of rusks is researched and considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16887
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DMGPML.pdf250.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.