DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16950

Название: Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини
Другие названия: The use of physical factors in the preparation of water for beer high density
Авторы: Кравченко, Тамара
Романов, Микола Сергійович
Зубченко, Віктор Сергійович
Романова, Зоряна Миколаївна
Kravchenko, Tamara
Romanov, Mykola
Zubchenko, Victor
Romanova, Zoryana
Ключевые слова: підготовка води
пиво
фізичні чинники
подготовка воды
физические факторы
preparation of water
beer
physical factors
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини / Тамара Кравченко, Микола Романов Віктор Зубченко, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 595-597.
Краткий осмотр (реферат): Вода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. Вода в пивоварении всегда играет определяющее место. Значение ее качественного состава для пивоварения определяется тем, что она является частью конечного продукта, поэтому очень важно, чтобы вода удовлетворяла современным техническим требованиям по содержанию микроорганизмов, органических и неорганических соединений. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16950
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
353.pdf113,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback