Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16957
Title: Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв
Authors: Золотухіна, Марія Дмитрівна
Жадько, Марина Іванівна
Гарановська, Вікторія Андріївна
Верба, Наталія Іванівна
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Гуцало, Інна Володимирівна
Носенко, Володимир Єрофійович
Keywords: м'ясне виробництво
дифузне відбивання
ІЧ-спектроскопія
meat production
diffuse reflection
IR spectroscopy
кафедра фізики
Issue Date: 2014
Citation: Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв / Марія Золотухіна, Марина Жадько, Вікторія Гарановська та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 597-599.
Abstract: Експериментально встановлено, що інтенсивність дифузного відбивання для м'яса та м'ясного фаршу залежить від режиму зберігання зразків, що дає можливість проводить якісний аналіз м'ясних продуктів. Experimentally, the intensity of the diffuse reflection meat and minced meat depends on the mode of storage of samples, which allows conducting qualitative analysis of meat products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16957
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
354.pdf659.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.