Пристрій для заповнення тари виробами (Патент № 66674)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пристрій для заповнення тари виробами, що включає конвеєр для подачі і формування ряду виробів, стіл-накопичувач, зіштовхувач, що встановлений з можливістю рухатись у горизонтальній площині для переміщення ряду виробів на стіл-накопичувач, конвеєр для подачі порожньої і відведення заповненої тари і робочий механізм, що має можливість рухатися у вертикальній площині, який відрізняється тим, що робочий механізм виконаний у вигляді коробчастої рами з встановленою на ній гребінкою з зубцями і приводом для переміщення у горизонтальній площині та дном, виготовленим у вигляді набору заслінок, що закріплені на горизонтальних осях з можливістю повертання у вертикальній площині за допомогою зачеплення жорстко встановлених на торцях заслінок важелів із зубцями гребінки. Device for filling container products, including conveyor for feeding and a row of items, a table drive, zishtovhuvach that is set with the ability to move in a horizontal plane to move a number of items on the table drive, conveyor for feeding of empty and filled containers drainage and working mechanism that has the ability to move in a vertical plane, which is characterized in that the working mechanism is designed as korobchastoyi frame mounted with her ​​comb with teeth and drive to move horizontally and down, made as a set of valves that are fixed on the horizontal axis of the ability to rotate in a vertical plane by means of meshing tightly mounted on the ends of the damper levers comb teeth.

Опис

Ключові слова

пристрій, заповнення, тара, device, filling, container, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Патент 66674 A UA, МПК (2006) B65B 5/00 Пристрій для заповнення тари виробами / Масло М. А., Захаревич В. Б., Волчко А. І., Кривопляс-Володіна Л. О., Гавва О. М.; заявник Національний університет харчових технологій — № 2003098359; заявл. 10.09.2003; опубл. 17.05.2004, бюл. № 5/2004 р.

Зібрання