Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.
In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.

Опис

Ключові слова

текстуроване квасолеве борошно, textured beans flour, комбіновані м’ясні вироби, білки, біологічна цінність, амінокислотний склад, амінокислотний скор, combined meat products, protein, bioavailability, amino acid content, amino acid abbr, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів / О. І. Гащук, І. І. Кишенько // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 4. - С. 18-19.

Зібрання