DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16997

Название: Гіпоелементоз заліза в організмі людини і його наслідки
Другие названия: Hipoelementoz iron in the human body and its implications
Авторы: Полумбрик, Максим Олегович
Омельченко, Христина Володимирівна
Polumbryk, Maksim
Omelchenko, Khrystyna
Ключевые слова: дефіцит мікроелементів
нанотехнології
гіпоелементоз заліза
дефицит микроэлементов
нанотехнологии
гипоелементоз железа
micronutrient deficiency
nanotechnology
hipoelementoz iron
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Омельченко, Х. Гіпоелементоз заліза в організмі людини і його наслідки / Христина Омельченко, Олег Полумбрик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 637-638.
Краткий осмотр (реферат): Ускладнення умов життєдіяльності людини за рахунок екологічного і психоемоційного навантаження, сидячого способу життя, урбанізація призвели до зміни харчового статуса, який характеризується збільшенням в раціоні продукції промислового виробництва, в якій в процесах технологічної обробки сировини зменшується кількість мікронутрієнтів. Усложнение условий жизнедеятельности человека за счет экологического и психоэмоциональной нагрузки, сидячего образа жизни, урбанизация привели к изменению пищевого статуса, который характеризуется увеличением в рационе продукции промышленного производства, в которой в процессах технологической обработки сырья уменьшается количество микронутриентов. Complications conditions of human life through the ecological and emotional stress, sedentary lifestyle, urbanization led to changes in nutritional status, which is characterized by an increase in the diet of industrial production, in which the processes of technological processing of raw materials reduces the number of micronutrients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16997
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
377.pdf116,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback