Властивості текстурованого квасолевого борошна
Вантажиться...
Дата
2004
Автори
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Сербова, Марія Іванівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты исследований химического состава и функционально-технологических свойств текстурированной фасолевой муки.
In the article the results of studies of chemical composition and functional and technological properties of textured bean flour.
В статье приведены результаты исследований химического состава и функционально-технологических свойств текстурированной фасолевой муки.
In the article the results of studies of chemical composition and functional and technological properties of textured bean flour.
Опис
Ключові слова
текстуроване квасолеве борошно, екструзія, екстракція, водозв’язувальна, водоутримувальна, жироутримувальна здатність, текстурированная фасолевая мука, экструзия, экстракция, водосвязующая, водоудерживающая, жироудерживающая способность, textured beans flour extrusion, extraction, water binding, water hold, fat hold ability, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Кишенько, І. І. Властивості тестурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, М. І. Сербова, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5. – С. 21-22.