Створення рецептури зернових хлібців на основі сучасних норм збалансованості основних нутрієнтів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою даної роботи була розробка рецептури зернових хлібців збалансованих за білковим складом та з покращеною харчовою цінністю. The aim of this work was to develop formulations grain crisp bread balanced on protein structure and with improved nutritional value.

Опис

Ключові слова

зернові хлібці, харчова цінність, мікронутрієнти, micronutrients, nutritional value, grain bread, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Івченко, А. Створення рецептури зернових хлібців на основі сучасних норм збалансованості основних нутрієнтів / Анна Івченко, Ніна Райчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 690-692.