Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17027
Title: Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю
Other Titles: Studies of extraction of catechins in green tea brewing
Authors: Ладонько, Марина
Бондаренко, Світлана Петрівна
Ярош, Анастасія Андріївна
Таволжан, Алла Анатоліївна
Yarosh, Anastasia
Ladonko, Marina
Bondarenko, Svetlana
Tavolzhan, Alla
Keywords: екстрагування
зелений чай
катехіни
катехины
зеленый чай
экстрагирование
extraction
green tea
catechins
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю / Марина Ладонько, Анастасія Ярош, Алла Таволжан, Світлана Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 692-693.
Abstract: Метою дослідження було вивчення залежності кількості катехінів у водних екстрактах від сорту чаю, наявності смакових добавок, умов заварювання тощо. Целью исследования было изучение зависимости количества катехинов в водных экстрактах от сорта чая, наличия вкусовых добавок, условий заваривания т.д. The aim of the study was to investigate the dependence of catechins in aqueous extracts of teas, available flavorings, brewing conditions and so on.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17027
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
411.pdf128.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.