Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17027
Title: Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю
Authors: Ладонько, Марина
Ярош, Анастасія Андріївна
Таволжан, Алла Анатоліївна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Keywords: екстрагування
зелений чай
катехіни
extraction
green tea
catechins
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю / Марина Ладонько, Анастасія Ярош, Алла Таволжан, Світлана Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 692-693.
Abstract: Метою дослідження було вивчення залежності кількості катехінів у водних екстрактах від сорту чаю, наявності смакових добавок, умов заварювання тощо. The aim of the study was to investigate the dependence of catechins in aqueous extracts of teas, available flavorings, brewing conditions and so on.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17027
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
411.pdf128.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.