Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Title: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел
Authors: Павленко, Катерина Андріївна
Волосецька, Мар`яна Василівна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Подобій, Олена Валеріївна
Keywords: харчові барвники
рослинна сировина
каротиноїди
food coloring
vegetable raw materials
carotenoids
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел / Катерина Павленко, Мар'яна Волосецька, Світлана Бондаренко, Олена Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 697-698.
Abstract: Аналіз різних рослинних джерел каротиноїдів показав, що найперспективнішим для України є морква і гарбуз. Способи екстракції впливають на можливість використання B-каротину в якості перспективної харчової добавки. Analysis of different plant sources of carotenoids showed that the most promising for Ukraine carrots and pumpkin. Methods of extraction affect how you can use B-carotene as a promising dietary supplement.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
414.pdf119.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.