Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Название: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел
Другие названия: Modern methods of extracting carotenoids from plant sources
Авторы: Павленко, Катерина Андріївна
Подобій, Олена Валеріївна
Волосецька, Мар`яна Василівна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Pavlenko, Catherine
Podobiy, Olena
Bondarenko, Svetlana
Volosetska, Maryana
Ключевые слова: харчові барвники
рослинна сировина
каротиноїди
пищевые красители
растительное сырье
каротиноиды
food coloring
vegetable raw materials
carotenoids
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра харчової хімії
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел / Катерина Павленко, Мар'яна Волосецька, Світлана Бондаренко, Олена Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 697-698.
Краткий осмотр (реферат): Аналіз різних рослинних джерел каротиноїдів показав, що найперспективнішим для України є морква і гарбуз. Способи екстракції впливають на можливість використання B-каротину в якості перспективної харчової добавки. Анализ различных растительных источников каротиноидов показал, что наиболее перспективным для Украины является морковь и тыкву. Способы экстракции на пользование B-каротина в качестве перспективной пищевой добавки. Analysis of different plant sources of carotenoids showed that the most promising for Ukraine carrots and pumpkin. Methods of extraction affect how you can use B-carotene as a promising dietary supplement.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
414.pdf119.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.