Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Назва: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел
Інші назви: Modern methods of extracting carotenoids from plant sources
Автори: Павленко, Катерина Андріївна
Подобій, Олена Валеріївна
Волосецька, Мар`яна Василівна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Pavlenko, Catherine
Podobiy, Olena
Bondarenko, Svetlana
Volosetska, Maryana
Ключові слова: харчові барвники
рослинна сировина
каротиноїди
пищевые красители
растительное сырье
каротиноиды
food coloring
vegetable raw materials
carotenoids
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел / Катерина Павленко, Мар'яна Волосецька, Світлана Бондаренко, Олена Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 697-698.
Короткий огляд (реферат): Аналіз різних рослинних джерел каротиноїдів показав, що найперспективнішим для України є морква і гарбуз. Способи екстракції впливають на можливість використання B-каротину в якості перспективної харчової добавки. Анализ различных растительных источников каротиноидов показал, что наиболее перспективным для Украины является морковь и тыкву. Способы экстракции на пользование B-каротина в качестве перспективной пищевой добавки. Analysis of different plant sources of carotenoids showed that the most promising for Ukraine carrots and pumpkin. Methods of extraction affect how you can use B-carotene as a promising dietary supplement.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
414.pdf119.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.