Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленко, Катерина Андріївна-
dc.contributor.authorПодобій, Олена Валеріївна-
dc.contributor.authorВолосецька, Мар`яна Василівна-
dc.contributor.authorБондаренко, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorPavlenko, Catherine-
dc.contributor.authorPodobiy, Olena-
dc.contributor.authorBondarenko, Svetlana-
dc.contributor.authorVolosetska, Maryana-
dc.date.accessioned2014-10-01T10:46:44Z-
dc.date.available2014-10-01T10:46:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел / Катерина Павленко, Мар'яна Волосецька, Світлана Бондаренко, Олена Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 697-698.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17030-
dc.description.abstractАналіз різних рослинних джерел каротиноїдів показав, що найперспективнішим для України є морква і гарбуз. Способи екстракції впливають на можливість використання B-каротину в якості перспективної харчової добавки. Анализ различных растительных источников каротиноидов показал, что наиболее перспективным для Украины является морковь и тыкву. Способы экстракции на пользование B-каротина в качестве перспективной пищевой добавки. Analysis of different plant sources of carotenoids showed that the most promising for Ukraine carrots and pumpkin. Methods of extraction affect how you can use B-carotene as a promising dietary supplement.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхарчові барвникиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.subjectпищевые красителиuk_UA
dc.subjectрастительное сырьеuk_UA
dc.subjectкаротиноидыuk_UA
dc.subjectfood coloringuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectcarotenoidsuk_UA
dc.subjectкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів-
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.titleСучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерелuk_UA
dc.title.alternativeModern methods of extracting carotenoids from plant sourcesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
414.pdf119.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.