Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Title: Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом
Other Titles: Determination of trace element composition of liver pâté enriched with walnuts and prunes
Authors: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Максименко, Олена
Bezkorovayna, Victoria
Maksymenko, Olena
Keywords: паштет печінковий
збагачення продуктів
мікроелементний склад
паштет печеночный
обогащения продуктов
микроэлементный состав
liver pâté
enrichment
trace element composition
Issue Date: 2014
Citation: Безкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.
Abstract: В роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. В работе представлены результаты анализа, из которых видно, что обогащенный паштет содержит большее количество определяемых микроэлементов, чем обычный. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
421.pdf131.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.