Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Название: Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом
Авторы: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Максименко, Олена
Ключевые слова: паштет печінковий
збагачення продуктів
мікроелементний склад
liver pate
enrichment
trace element composition
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Безкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.
Краткий осмотр (реферат): В роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
421.pdf131.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.