Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Назва: Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом
Автори: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Максименко, Олена
Ключові слова: паштет печінковий
збагачення продуктів
мікроелементний склад
liver pate
enrichment
trace element composition
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Безкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.
Короткий огляд (реферат): В роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
421.pdf131.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.