Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1704
Title: Усовершенствованная технологическая схема очистки диффузионного сока
Authors: Хомичак, Любомир Михайлович
Петриченко, Игорь Борисович
Выговский, Валерий Юрьевич
Калиниченко, Александр Николаевич
Резниченко, Юрий Николаевич
Keywords: диффузионный сок
сатурация
термоустойчивость
цветность
diffusive juice
saturation
termoustoychivost
coloured
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2010
Citation: Усовершенствованная технологическая схема очистки диффузионного сока / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Выговский, А. Н. Калиниченко, Ю. Н. Резниченко // Сахар. – 2010. - №2. – С. 68-70.
Abstract: Модернизация аппаратов за приведенными принципами, позволяет повысить эффективность работы станции дефекосатурации, что также позволит уменьшить расход извести на очистку, улучшить роботу известково-обжигательной печи, фильтрационного оборудования и уменьшить содержание сахарозы в мелассе.
Modernization of vehicles after the higher resulted principles, allows to promote efficiency of work of the station of defecosaturation, that also will allow to decrease an expense to exterminate on cleaning, improve the robot of izvestkovo-obzhigatel'noy stove, lauter equipment and to decrease maintenance of saccharose in molasses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1704
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improved flowsheet of cleaning of diffusive juice..pdf95.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.