Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17214
Title: Дослідження просторово-часових характеристик віброекстрагування з метою масштабування віброекстракційної апаратури
Authors: Зав'ялов, Володимир Леонідович
Мисюра, Тарас Григорович
Бодров, Віктор Семенович
Запорожець, Юлія Владиславівна
Попова, Наталія Вікторівна
Лобок, Олексій Петрович
Костюк, Володимир Степанович
Keywords: віброекстрагування
просторово-часові характеристики
пульсуючий турбулентний затоплений струмінь
vibroextraction
spatial and temporal characteristics
pulsating turbulent submerged jet
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження просторово-часових характеристик віброекстрагування з метою масштабування віброекстракційної апаратури / В. Л. Зав'ялов, Т. Г. Мисюра, В. С. Бодров та ін. // Наукові праці ОНАХТ — 2014. — Т. 45, № 2. — С. 98-103
Abstract: Наведено результати досліджень просторово-часових характеристик процесу твердофазового віброекстрагування. Отримано прогнозуючу модель розвитку пульсуючого турбулентного затопленого струменя для процесів безперервного та періодичного віброекстрагування в системі тверде тіло-рідина, яка надає можливість масштабування при певному кратному збільшенні або зменшенні віброекстракторів. The research findings of spatial and temporal characteristics of solid phase vibroextraction process are summarized. The predictive model of pulse submerged turbulent let tor the process of continuous and periodic vibroextraction in the solid-liquid system is obtained, which provides scalability under certain multiple extend or retract of vibroextractors.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17214
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf506.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.